Dostavu naručenih proizvoda će izvršiti tvrtka Overseas Trade Co. Ltd. d.o.o. (OEX) (više o njihovim općim uvjetima poslovanja možete pročitati na www.overseas.hr/osnovne-informacije/opci-uvjeti-poslovanja.aspx, ili tvrtka General Logistics Systems d.o.o. (GLS) (više o njihovim uvjetima poslovanja možete pročitati na https://gls-group.eu/HR/hr/odredbe-uvjeti ).

Naručene proizvode predajemo dostavnoj agenciji Overseas Express ili GLS najkasnije u roku od 2 dana (odnosno 1. radni dan po isteku tog roka) po primitku Vaše narudžbe.

Kupljene proizvode primit ćete na adresu navedenu u narudžbi u roku 7 dana, (ovisno o mjestu dostave te posebnom redu vožnje za određene dijelove RH). Subote, nedjelje i praznici ne računaju se u rok dostave. U slučaju kašnjenja zbog više sile (izgubljeni proizvodi, oštećeni proizvodi u dostavi ili u distribucijskom centru partnera koje je isti vratio Internet trgovini naftalankozmetika.eu bez isporuke kupcu i sl.) Internet trgovina naftalankozmetika.eu ne preuzima odgovornost na „prvi rizik” i obvezuje se poslati zamjenski proizvod u najkraćem roku.

Kupac je dužan prilikom preuzimanja kupljenih proizvoda provjeriti eventualna oštećenja pošiljke i odmah ih reklamirati dostavljaču koji je istu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. U tom slučaju potrebno je obavjestiti i djelatnike Internet trgovine naftalankozmetika.eu kako bi se u što kraćem roku organizirala nova isporuka.

Ukoliko Kupac ne primi pošiljku u roku od 15 dana od narudžbe, mora obavijestiti Prodavatelja kako bi isti mogao poduzeti radnje da se pošiljka pronađe ili pošalje zamjenska. Ukoliko Kupac iz nekog razloga ne preuzme pošiljku te se ista vrati Prodavatelju, Prodavatelj će novu dostavu ponovno naplatiti.

Isporuka proizvoda u našoj organizaciji moguća je jedino na teritoriju Republike Hrvatske.

DOSTAVA

Dostava na teritoriju Republike Hrvatske vršimo putem Overseas Express ili General Logistics Systems d.o.o. (GLS) kurirske službe i ona iznosi 5,00 EUR za naručene proizvode u vrijednosti većoj od 27,00 EUR dostava je besplatna. Proizvode šaljemo na dostavu isti ili idući radni dan od narudžbe.