NAFTALAN KREMA 200 ml

Naftalan krema je jedinstvena krema bogata mineralima naftalanskog ulja koje smiruje nadraženu kožu i vlasište. Potiče regeneraciju kože, popravlja njezinu strukturu te olakšava i sprječava probleme kože. Čuva obrambeni mehanizam kože, a time i njezine funkcije. Omekšava i čini glađom suhu hrapavu kožu te podupire njezinu sposobnost obnavljanja. Krema je naročito pogodna za osjetljivu i crvenu kožu.

Detaljnije – Krema 200ml

 

NAFTALAN KREMA S UREOM 100 ml

Hidratantna krema za suhu, popucalu i napetu kožu. Bogata je mineralima naftalanskog ulja pa je krema blagotvorna protiv problema kože, smiruje nadraženu kožu, potiče njezinu regeneraciju i čuva obrambeni mehanizam kože, a time i njezine funkcije. Obogaćena je ureom koja koži vraća prirodnu ravnotežu hidratacije, učvršćuje, omekšava i njeguje kožu te ju štiti od isušivanja i prijevremenog starenja. Ova jedinstvena krema doprinosi održavanju glatke i mekane kože.

Detaljnije – Krema s ureom 100ml

 

NAFTALAN ULJE 200 ml

Naftalan ulje je jedinstveno ulje bogato mineralima naftalanskog ulja. Smiruje nadraženu kožu i vlasište. Potiče regeneraciju kože, popravlja njezinu strukturu te olakšava i sprječava probleme kože. Čuva obrambeni mehanizam kože, a time i njezine funkcije. Omekšava i čini glađom suhu hrapavu kožu te podupire njezinu sposobnost obnavljanja. Ulje je naročito pogodno za osjetljivu i crvenu kožu.

Detaljnije – Ulje 200 ml

 

NAFTALAN ŠAMPON 200 ml

Jedinstveni šampon bogat mineralima naftalanskog ulja i ekstraktom kamilice. Za nadraženo vlasište, sklono pojavi crvenila. Smanjuje pojavu prhuta te doprinosi normalizaciji masnog vlasišta.

Detaljnije – Šampon 200 ml

 

NAFTALAN KREMGEL 150 ml

Naftalan kremgel je kombinacija kreme i gela za masažu umornih dijelova tijela. Opušta i daje osjećaj ugode. Opušta umorne ruke, noge, leđa, vrat, te ublažava osjećaj napetosti. Bogat je jedinstvenim mineralima naftalanskog ulja. Kako bismo osigurali kvalitetan proizvod, Naftalan kremgel sadrži naftalansko ulje, glukozamin sulfat, MSM, mentol, eterična ulja mente i ružmarina. Kremgel je lagan, pogodan za osjetljivu kožu i učinkovit. Upozorenje: Naftalan kremgel ne koristiti na otvorenim ranama.

 Detaljnije – Kremgel 150 ml

 

NAFTALAN, zemno mineralno ulje, svrstavamo u prirodne ljekovite činitelje. Prirodni ljekoviti činitelji koriste se od davnina u očuvanju zdravlja i sprečavanju bolesti, a isto tako u liječenju već nastalih bolesti i oštećenja. Naftalan, koji koristimo u našim preparatima, dobiva se destilacijom naftenske nafte. To je nafta visoke specifične težine i spada u “teške” nafte. Sadrži malo lakih frakcija poput benzina i kerozina,  ali sadrži visok postotak naftenskih ugljikovodika, od kojih izdvajamo sterane, spojeve koji su strukturom sličini steroidnim hormonima te provitaminu D. Upravo se steranima pripisuje ljekovito djelovanje naftalana. Do sada su u svijetu poznata dva nalazišta naftenske nafte: u Azerbajdžanu te u Ivanić-Gradu.

Naftenska nafta je nastala iz biološkog, organskog materijala taloženjem ostataka uginulih mikroorganizama (fitoplanktona, zooplanktona, bakterija, algi i viših kopnenih biljaka) na dna mora ili jezera, gdje su prekriveni mineralnim česticama. U uvjetima vrlo niskog sadržaja kisika, molekule biomase su se mikrobiološki razgrađivale na jednostavnije dijelove, koji su zadržali organsku strukturu.

Terapijsko djelovanje naftalana:

– protuupalno

– vazodilatatorno

– desenzibilizirajuće

– djelovanje na metabolizam bjelančevina i elektrolita

– hipokoagulatorno djelovanje

– lokalno djelovanje

– djelovanje in vitro na proliferaciju i diferencijaciju keratinocita

– djelovanje na rast i razvoj stanica koža

 

2 thoughts on “Naftalan proizvodi visoke kvalitete, kreme, ulje, šampon, kremgel

 1. Poštovani!
  Nešto što je Bogom dano, izuzetno dobro i učinkovito i hvala velika svima koji su radili na tom
  lijeku. Izuzetno sam i vrlo ugodno iznenađen da se može kupiti Ulje koje je posebno učinkovito.
  Bio sam u Naftalanu međutim prekratko, ali duboko sam uvjeren da je izuzetno korisno,
  pogotovo sa posebno ljubaznim i stručnim djelatnicima Naftalana.

 2. kupila sam kremu u DM-u i izlijecila mi je mjesta u dva dana koja su bila strasno suha ,popucala i na nekim mjestima su se skoro rane otvorile.
  Presretna sam na ovom proizvodu, sutra idem po ostatak kozmeike.

Odgovori