#ljetobezljuskica

Muči te suha koža, ljuskice, crvenilo i zatezanje kože stručnjaci s više od 30 godina iskustva donose Naftalan dermokozmetiku s blagotvornim naftalanom koja njeguje i obnavlja kožu sklonu ljuskanju i atopiji.

Iskoristiti akciju #ljetobezljuskica:

Besplatna dostava** za sve narudžbe Naftalan dermokozmetike iznad 100,00 kn do 10.07.2020. godine. Učlani se u Naftalan program vjernosti i ostvari popust od 15% već pri prvoj narudžbi Naftalan dermokozmetike – smo klikni “DA, želim postati član kluba vjernosti” na kraju svoje narudžbe!

Narudžbe na: https://naftalankozmetika.eu/narudzba/

i 01/2834-522 (PON-PET od 08:00 do 15:00)

 

Ne zaboravi narudžbi dodati Naftalan kremgel s popustom od 50%

Kupi Naftalan kremgel i još jedan proizvod iz ponude Naftalan dermokozmetike i ostvari popust od 50% na Naftalan kremgel.

*Popust se obračunava kod fakturiranja svake narudžbe Naftalan kremgela i još nekog Naftalan proizvoda. Na Naftalan kremgel se obračunava samo popust od 50% dok se na drugi proizvod obračunava popust za članove kluba vjernosti – učlani se odmah kod predaje narudžbe.
Rok uporabe Naftalan kremgela: listopad 2020.
Akcija vrijedi do isteka zaliha.

 

**Besplatna dostava vrijedi za sve narudžbe Naftalan dermokozmetike u iznosu višem od 100,00 kn – za cijelu Republiku Hrvatsku!

Više o programu vjernosti pročitaj ovdje.